Amolive dat zijn:

Jonas

Meewerkende verpleger & Praktijk coördinator

Jonas, reeds jaren ambulancier in regio Gent en werkt momenteel als verpleegkundige in een psychiatrisch ziekenhuis op de afdeling high-intensive care. Acute settingen zijn hem dus niet wereldvreemd.

-

Een multidisciplinaire samenwerking staat hoog in het vaandel bij hem. Goed gezind zoals hij altijd is, komt hij graag met een lach aan huis om uw verzorging uit te voeren.

In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn vrienden, durft hij zijn loopschoenen wel eens aantrekken en staat hij graag af en toe op de skilatten.

Jonas De Vos
Afbeelding van WhatsApp op 2023-11-22 om 11.45.38_ad7a62fc

Els

Meewerkende verpleegster met specialisatie in wondzorg, Administratie & planning. 

Els, heeft een groot hart voor mensen, deinst niet terug voor een uitdaging.  Heeft een grote interesse in wondgenezing, en schoolt zich hier regelmatig voor bij.

Als vroegere bedrijfsleidster vind zij een goede teamhechting heel belangrijk. Waar elk teamlid zich goed voelt en een open mindset heeft. 

-

In haar vrije tijd houdt zij van extreme sporten, en trotseert zij graag de natuurelementen. 

Hieronder onze medewerkers die u ook op bepaalde dagen komen bezoeken

Wil jij ook zorgen samen met ons?

Ben je op zoek naar een job of  bijverdienste en heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. solliciteer hier spontaan en stuur jou CV en motivatiebrief.

24/24, 7/7 zorg, ook tijdens weekend en feestdagen.

Amolive is actief in: Deinze stad Zeveren  Petegem-aan-de-leie Astene Vosselare Sint-Martens-Leerne Bachte-Maria-Leerne Deurle Sint-Martens-Latem Sint-Denijs-Westrem Gent Stad

De regio  waarin we zorg verlenen is: Deinze stad, Petegem-aan-de-leie, Zeveren, Vosselare , Sint Martens Leerne, Bachte Maria Leerne, Sint Martens Latem, Deurle, Sint-Denijs-Westrem, Gent stad.